Ladataan...

Sammaleen poisto katolta

Sammaleen poisto painepesurilla

Sammaleen poisto katolta kannattaa tehdä kiinteistölle säännöllisesti. Kostea sammalpinta katolla lisää merkittävästi katon kosteusrasitusta. Puhdistamalla ja poistamalla sammal biologisella puhdistusaineella, joka tuhoaa saumoihin ja huokosiin jääneen juuriston, saadaan tiilikatolle lisättyä elinkaarta ympäristöystävällisesti, luontoa pilaamatta ja ilman kemikaaleja (myrkkyjä).

Käytössämme oleva aine poistaa tehokkaasti homeen, jäkälän ja sammaleen kahden vuoden ajan ja antaa lisäksi tehokkaan suojan 4 - 6 vuodeksi, estäen kaikkien edellä mainittujen kasvustojen muodostumisen katolle.

Ainetta käytetään rakennusten suojakäsittelyyn katto- ja seinäpinnoilla.

Kokemus on osoittanut aineen toimivuuden niin tehokkaaksi, että uskallamme antaa katon käsittelylle kahden vuoden takuun niin, että jos kasvusto ei ole poistunut katolta kahden vuoden aikan, teemme käsittelyn veloituksetta uudestaan.

Säännöllisellä katon pesulla on monia hyötyjä, mm:

  • Sieni- ja sammalkasvuston juuristo ei pääse kehittymään
  • Katon kosteusrasitus pienenee
  • Katon elinkaari pitenee

Milloin olet viimeksi käynyt katolla?

Tiili- ja huopakatto kerää helposti pintoihin roskia, jotka maatuvat sinne. Tämä yhdessä sadeveden ja auringonvalon kanssa tarjoaa hyvän kasvualustan sammaleelle.

Myös liukas peltikatto likaantuu ajan kanssa ja tarvitsee säännöllistä pesua. Biologinen puhdistusaine on turvallinen vaihtoehto katon pesemiseen. Jos katolle nouseminen arveluttaa, älä huolehdi - me hoidamme katon pesun puolestasi ammattitaidolla ja asianmukaisia turvalaitteita käyttäen. Pesun yhteydessä tarkastamme myös samalla katon kunnon ja ilmoitamme havaitsemistamme poikkeamista ja mahdollisista korjaustarpeista.

Roskien poisto katolta

Kuvia:

3 metrin syvyys, viemärin tuuletusputken aukaisu koulu Lohjalla 3 metrin syvyys, viemärin tuuletusputken aukaisu (koulu Lohjalla)

Viemärin tuuletusputken aikaisun tulos Viemärin tuuletusputken aikaisun tulos

Omakotitalon katon puhdistus kasvustonpoistoaineella Omakotitalon katon puhdistus kasvustonpoistoaineella

Kasvustonpoisto katolta, Lohja Kasvustonpoisto katolta, Lohja

Kasvustonpoisto katolta ympäristöystävällisellä aineella Kasvustonpoisto katolta ympäristöystävällisellä aineella

Katon painepesua Katon painepesua

Katon puhdistusta Katon puhdistusta

Kiinnostuitko sammaleen poistosta katolta?