Ladataan...

Yläpölyn ja korkeiden pintojen puhdistus

Yläpölyjen ja korkeiden pintojen puhdistus

Puhdistamme tehokkaasti kaikki vaikeapääsyisetkin pinnat yläpölyimurin jopa 12 metrin kantaman ansiosta. Yläpölyimurin imuteho on yhtä vahva, vaikka laitetta käytetään maksimiulottuvuudella. Yläpölyimurilla onnistuu pölyjen poistot vaikeakulkuisistakin paikoista, jotka jäävät normaalissa siivouksessa puhdistamatta. Tällaisia ovat mm.

  • kaapelihyllyt ja ilmastointiputken päälliset
  • ylätasot, kuilut ja seinäpinnat
  • kapeat (pitkät) välit

Sopivien työvälineiden ansiosta yläpölyjen puhdistus voidaan suorittaa nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Yläpölyimurin edut

Yläpölyjen ja korkeiden pintojen puhdistus voidaan suorittaa turvallisemmin ja edullisemmin yläpölyimurilla verrattuna perinteisiin menetelmiin, jossa käytetään kalliita telineitä ja nostureita. Pitkällä imuvarrella varustettu yläpölyimuri tuo huomattavan ajan säästön työn suorittamiselle, mikä lisää suoraan kustannustehokkuutta.

Yläpölyjen puhdistus parantaa sisäilman laatua raikastamalla ilmaa ja vähentämällä tunkkaista pölyn hajua. Teollisuushallien korkeat seinäpinnat tai ylätasot kannattaakin imuroida säännöllisesti yläpölyjen osalta, jolloin vähennetään samalla allergiaoireita.

Työntekijämme on koulutettu turvalliseen työskentelytapaan, jossa työturvallisuusasiat otetaan aina huomioon. Yläpölyimurilla työskentely tapahtuukin pääsääntöisesti lattiatasolta, jolloin vakavien tapaturmien riski on pienempi verrattuna telineitä tai nostureita käytettäessä.

Yläpölyjen imurointi ilmastointiputkien yläosasta

Yläpölyjen puhdistus ja faktat

Ei kalliita nosturi­kustannuksia

Yläpölyjen puhdistuslaiteella työskennellään lattiatasolla. Tehokkuus ja työturvallisuus lisääntyvät ja säästää teidät kalliilta lisäkustannuksilta.

Ylivoimainen kantama

Jopa 12 metrin kantaman ja laajan suutinvalikoiman ansiosta puhdistamme tehokkaasti kaikki vaikeapääsyisetkin pinnat. Imuteho on yhtä vahva, vaikka laitetta käytetään maksimiulottuvuudella.

Langaton kamera ja monitori

Videojärjestelmä antaa käyttäjälle tarkan kuvan työvaiheista ja varmistaa täten laadukkaan siivouksen. IR-tekniikan avulla siivous onnistuu myös huonoissa valo-olosuhteissa. Videomateriaali voidaan säästää tarpeen vaatiessa

Erinomainen tarkastus­varustuksena

Videojärjestelmän avulla voidaan myös tarkistaa vaikeapääsyiset tilat, korkeat paikat, ilmastointiputket, kaivot, kuilut jne. Tässäkin on etuna videomateriaalin arkistointimahdollisuus j älkitarkastusta varten.

Yläpölyn puhdistus - yläseinän imurointi

Pitkällä varrella yltää jopa 12 metriin saakka.

Kiinnostuitko yläpölyn puhdistuksesta?